طبقه بندی مطالب نشانک ها جدیدترین مطالب
اشتراک مطالب تغذیه و سلامت رژیم غذایی سالم و تاثیر آن بر سلامت و بهبود بیماری ها - نوع تغذیه و سبک زندگی است که سلامتی پایدار را به ارمغان می آورد ![]() هنگامی که از یک مرغدار پرسیدم که آیا از افزایش آگاهی مردم از وضع حیوانات در دامداری ها و مرغداری های صنعتی نگران است یا خیر، به سادگی جواب داد :« آنها فقط پرندگانی احمق هستند.» این دیدگاه مبنای رفتاری است که این روزها در صنعت مرغداری با مرغها صورت میگیرد.« آنها فقط پرندگانی احمق هستند»؛ پس هیچ حد و مرزی برای بیرحمی علیه آنها وجود ندارد. اما افرادی که کمی احساس دارند، این موضوع را طور دیگری می بینند. در ادامه مطلب ، وضعیت مرغداری های صنعتی را از دیدگاه یک وجدان انسانی بررسی خواهیم کرد . برنارد رولین، متخصص حیوانات دامپروری صنعتی از دانشگاه کلورادو میگوید:
« بر خلاف ادعای صنعت، مرغها، موجوداتی کمهوش و ماشینی نیستد بلکه دارای رفتارهای پیچیده هستند، خوب یاد میگیرند، سازماندهی اجتماعی خوبی از خود نشان میدهند و مجموعه متنوعی از صداها را تولید میکنند. افرادی که از مرغها نگهداری کردهاند میدانند که شخصیت هر یک مرغها منحصر به فرد است... همچنین تصاویر روستایی و کلاسیک نشان میدهد که مرغها از روی رضایت کامل، سلسه مراتب را در محیطهای طبیعی رعایت میکنند... از سوی دیگر هیچ سند و مدرکی نمیتوانید در دامپروری نمی یابید که نشان دهد حبس کردن مرغها در قفسهای کوچک کاری منطقی است.» در صنعت مرغداری آمریکا، معمولا 7 یا 8 مرغ در قفسی که 45 در 50 سانتیمتر است، متراکم میشوند ( مک دونالد در سال 2000 قول داد که تعداد مرغهای حاضر در این قفسها به 5 مرغ کاهش یابد ). این کمتر از فضای مورد نیاز یک مرغ برای دراز کشیدن است و در آن مرغ حتی امکان باز کردن بالهایش را ندارد. طول بالهای مرغ حدود 76 سانتیمتر است پس حتی اگر اندازه قفس دو برابر میشد و تنها یک مرغ داخل آن قرار میگرفت باز هم امکان باز کردن بالهایش را نداشت. در آلمان، بریتانیا، سوئد و سوئیس اما نگهداری مرغها در قفس از دهه 1990 ممنوع شده است. اما متاسفانه در آمریکا نه تنها این کار غیر قانونی نیست بلکه استاندارد هم هست. صنعت مرغداری به ما میگوید که هیچ ایرادی در این زمینه وجود ندارد. « مرغها به طور طبیعی موجوداتی هستند که علاقهمند به زندگی گروهی هستند به همین دلیل بحث فضای مورد نیاز هر مرغ، مطرح نیست.» ( جزوه منتشر شده توسط فرنک پردو، یکی از بزرگترین تولید کنندگان مرغ در آمریکا که مرغها را در قفس پرورش میدهد ) همچنین معاون ارشد شرکت مک دونالد حین شهادت دادن در پرونده مك لیبل مدعی شد که این قفسها « خیلی هم راحت» هستند. حقیقت اما کمی متفاوت است. هنگامی که مرغها در فضاهای تنگ کنار هم متراکم میشوند، دیگر احساس سلسه مراتب اجتماعی نوک زدن از بین میرود. در نتیجه مرغها خشن می شوند و برخی مواقع آنقدر به هم نوک میزنند تا باعث مرگ هم شوند. اما صنعت برای حل این مشکل راه کار عجیبی به نام « نوک چینی» و یا به قول برخیها در صنعت، «پیرایش منتقار» ارائه کرده است. در این عملیات معمولا یک سوم منقار هر پرنده بریده میشود تا نتواند همنوع خود را بکشد. غافل از اینکه علت خشونت مرغها علیه یکدیگر، کلافگی از شرایط پر ازدحامی است که در آن قرار گرفتهاند و چون نمیتوانند نیازهای غریزی خود را برآورده کننده، به یکدیگر هجوم میآورند. ![]() با آنکه مک دونالد در سال 2000 اعلام کرد که عملیات نوک چینی را متوقف خواهد کرد اما در واقع چنین نشد. این شرکت در حقیقت خواستار آن شد تا این عملیات با دقت بیشتری انجام شود تا مرغها پس از چیدن نوک شان بتوانند غذا بخورند. حتی اگر همین اقدام هم اجرایی بشود باز هم جای امیدواری وجود دارد چون حداقل مرغها میتوانند به درستی غذا بخورند چرا که کوتاه کردن منتقار در برخی مواقع باعث میشود که آنها دیگر نتوانند غذا بخورند و از گرسنگی بمیرند. اما تغییرات پیشنهاد شده از سوی مک دونالد نتوانست شرایطی را که باعث حمله دیوانهوار مرغها به یکدیگر میشود را تغییر بدهد. صنعت به انجام عملیاتی که آن را «پیرایش منتقار» مینامد راضی است چون این کار باعث میشود تا مرغها نتوانند به داراییهای شرکت که همان مرغهای دیگر هستند، آسیبی برسانند. بیش از 99 درصد مرغهایی که تخممرغ آنها در آمریکا خورده میشود مورد پیرایش منتقار قرار میگیرند و همچنین در قفسهای چند طبقه نگهداری میشوند که ادرار و مدفوع مرغهای قفسهای بالایی روی سر مرغهای طبقات پایینتر میریزد. مشکلی دیگری که در صنعت ماکیان وجود دارد این است که پنجهها و ناخنهای مرغها به صورت دائمی در میان سیمهایی که مجبورند روی آن بایستند گیر میکند. تولید کنندگان نیز اغلب این مشکل را با بریدن پنجهها و یا کشیدن ناخنهای مرغها حل میکنند. البته صنعت به شما القا میکند که تمام این کارها را به خاطر خود حیوان انجام میدهد. « ممکن است منتقار مرغهای تخمگذار، پیرایش شود... برای جلوگیری از آسیب رساندن به یکدیگر چون مرغها به صورت طبیعی تمایل به همنوع خواری دارند. همچنین پنجههای آنها ممکن است برای جلوگیری از جراحت، پیرایش شود... تمام این کارها... به صورت کاملا انسانی و موثر انجام خواهد شد تا نتیجه مورد نظر حاصل شود.» ( بنیاد صنعت حیوانات ) اما صنعت مرغداری به شما نمیگوید که این به اصطلاح «تمایل همنوع خواری» مرغ ها تنها در شرایطی بوجود میآید که آنها در شرایط کاملا غیر طبیعی،کنار هم چپانده شده باشند. در یکی از تبلیغات شرکت پارامونت چیکن، پیر بیلی با چهرهای خندان به ما میگوید که این شرکت از مرغها «دقیقا مانند یک مرغ مادر» مراقبت میکند. این ادعا واقعا عجیب است. تا کنون چند مرغ مادر منقار، پنجه و ناخن جوجههایشان را بریده است و آنها را مجبور به زندگی در شرایط ظالمانهای کردهاست که در نهایت مجبور به کشتن یکدیگر با منقار شوند؟ هنگامی که تولید تخممرغ کاهش مییابد، مرغها به اجبار وارد فرایند « پوست اندازی اجباری» میشوند. پوست اندازی اجباری به این معناست که به مرغها گرسنگی داده شده و از خوردن آب هم محروم میشوند تا دوباره به میزان تخم گذاری سابق برسند. این عمل باعث وارد شدن شوک به مرغها و ریختن پرهای آنها میشوند. آنهایی که در پی این عملیات زنده میمانند، چرخه جدیدی از زندگی را آغاز میکنند. ![]() آنچه که میدانیم
عملیات پوست اندازی اجباری در صنعت تولید تخممرغ آمریکا کاملاً رایج است با آنکه از سال 1987 در بریتاینا ممنوع شد. همچنین آلودگی تخممرغها به باکتری سالمونلا به پوست اندازی اجباری ارتباط داده شده است. چرا که در حین این فرایند، سیستم ایمنی مرغها ضعیف می شود و آنها در برابر باکتری سالمونلا آسیب پذیر میشوند که به احتمال بسیار زیاد از طریق تخممرغهایشان، این باکتری را به انسان انتقال میدهند. دیدگاه صنعت مرغداری درباره پوست اندازی اجباری با دیدگاه مسئولین، کاملاً متفاوت است... ------------------------------------- حق با کیست؟ « ما زخم خورده هستیم. ما احساس میکنیم کار بزرگی میکنیم و یک محصول فوقالعاده را با قیمت فوقالعاده تحویل مصرف کننده می دهیم اما ما را هیولا جلوه دادهاند.» - پل باهان، یک تولید کننده عمده تخممرغ از کالیفرنیا. سخنرانی در مورد لزوم تداوم پوست اندازی اجباری « عملیات پوست اندازی اجباری، یک موضوع بسیاری مهم در سلامت همگانی است. من ابتدا به دلیل بیرحمانه بودن این عملیات شوکه شدم اما خطرناک بودن آن برای سلامتی نیز توجه ویژهای میطلبد.» - تد لمپرت نماینده مجلس از کالیفرنیا و از ارائه کنندگان لایحه ممنوعیت پوست اندازی اجباری ------------------------------------- سرنوشت خروس ها به طور طبیعی مرغهای تخمگذار هم جوجههای نر و هم جوجههای ماده بدنیا میآورند. اما خروس در تجارت تخممرغ، فایدهای ندارد. پس فکر میکنید که چه اتفاقی برای جوجههای نر تازه از تخم در آمده میافتد؟ چون آنها نمیتوانند تخممرغ تولید کنند صنعت به راحتی آنها را داخل کیسههای پلاستیکی میاندازد تا خفه شوند و یا آنها را به صورت زنده داخل چرخ گوشت میاندازد و محصول چرخ گوشت را به صورت خوراک به مرغها و یا سایر دامها میدهد. تعداد جوجههای نری که هر سال در آمریکا به این ترتیب از بین میروند حتی بیشتر از جمعیت کل این کشور است. این عملیات، یک عملیات استاندارد به شمار میآید. حداقل من هرگز نشنیدهام که صنعت، این عمل را اینگونه توجیه کند: « این کار را فقط به خاطر خود حیوان انجام میدهیم.» مرغهای طراز نوین گوشتی بسیاری از مردم، مرغ میخورند و البته زیاد هم میخورند. امروزه در آمریکا، پرورش مرغهای گوشتی یک صنعت عظیم و در حال رشد است. هر سال 8 میلیارد مرغ گوشتی برای مصرف مردم کشته میشوند که این تعداد بیشتر از جمعیت کره زمین است. ![]() اشکالات این روند جدید، اندک نیست. آن مرغهای گوشتی که برای تولید مثل از آنها استفاده میشود باید در محدودیت غذایی شدیدی نگهداری شوند چون در غیر اینصورت به سرعت چاق می شوند و توانایی خود برای تولید مثل را از دست میدهند. « اگر یک بچه سه کیلوگرمی مانند بوقلمونهای امروزی ( و مرغهای گوشتی ) رشد میکرد، هنگامی که بچه به سن ۱۸ هفتگی میرسید وزنش ۶۸۰ کیلوگرم میشد.» (مجله کشاورزی لنکستر) سود در مرغهای چاق است و به همین دلیل است که مرغها را چاق پرورش میدهند. اما از نقطه نظر پرندگان، چاق بودن باعث چندین مشکل می شود. « رشد مرغهای گوشتی به حدی سریع است که قلب و ریههای این پرندگان به اندازه کافی برای پشتیبانی از سایر اندامها، رشد نمیکند که در نتیجه گرفتگی قلب پیش می آید و مرگ و میر پرندگان افزایش مییابد. ( مجله فیداستافس ) با توجه به چاق شدن سریع مرغهای گوشتی ( برویلر )، کمبود ویتامین و مواد معدنی در بدن آنها نمایان میشود که این کمبودها منجر به بیماریهای جدی از جمله نابینایی، صدمات کلیوی، ضعف استخوان و عضلات، صدمه مغزی، فلج، خونریزی داخلی، کم خونی، اختلالات رشد جنسی و انحراف منتقار و مفاصل میشود. هر چه اطلاعات من در مورد چگونگی برخورد با حیوانات صنعتی در فرایند تولید گوشت آمریکا، افزایش مییابد، به همان اندازه گوش دادن به ادعاهای این صنعت درباره اینکه حیوانات را مانند اعضای خانواده خود میدانند، برایم مشکلتر شده است. فقط میتوانم بگویم که اگر حرف آنها حقیقت داشته باشد، خدا باید به خانوادهشان کمک کند. آنچه که میدانیم
شاید شما متعجب شوید و سئوال کنید که این کار چگونه انجام میشود؟ افرادی که برخی از آنها حتی مدرک دکترا دارند در این زمینه متخصص هستند. آنها به روشی که به طور ظریف اما غیردقیقی «ماساژ شکمی» نامیده شده آب منی را از بوقلمون نر جمعآوری کرده و آن را با مواد شیمیایی بیشماری مخلوط میکنند. سپس «متخصصان» دیگر که تخصصشان تزریق ترکیب بدست آمده به بوقلمونهای ماده است این کار را به صورت لقاح مصنوعی انجام میدهند. منبع: کتاب انقلاب غذایی (Food Revolution) نوشته: جان رابینز ![]() ![]() ![]() مطالب دیگری از سایت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() موضوع : تغذیه ناسالم ، سلامت و محیط زیست، نشانک ها: حقوق حیوانات، پیوندها : وب سایت گیاه خواری، یکشنبه 19 خرداد 1398 05:08 ق.ظ
![]() My developer is trying to convince me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the costs. But he's tryiong none the less. I've been using Movable-type on several websites for about a year and am anxious about switching to another platform. I have heard great things about blogengine.net. Is there a way I can transfer all my wordpress posts into it? Any help would be really appreciated! شنبه 18 خرداد 1398 12:22 ب.ظ
![]() Awesome blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A theme like yours with a few simple tweeks would really make my blog jump out. Please let me know where you got your design. Cheers استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه مجاز می باشد |